To nye sportskanaler på vej fra TV3

TV3 Sport bliver ikke bare en men til to kanaler, der i fremtiden vil vise masser af fodbold og andet sport.

TV2 Sport er død og i stedet bliver hele to sportskanaler født i stedet hos MTG, der har køb TV2’s aktiepost.

Fra og med mandag 7. Januar er Tv2 Sport blevet til Tv3 Sport 1, og 5. februar vil Tv3 Sport 2 også være i luften og tilbyder seerne masser af fodbold og andre sportsgrene.

“Vi er stolte over at kunne præsentere et helt unikt setup med indhold, som de fleste misunder os. Vi mener i al beskedenhed, at vi nu kan måle os med de store internationale sportsbroadcastere, og vi vil med ydmyghed, glæde, passion og masser af hårdt arbejde gøre alt for, at danskerne tager de nye kanaler og den nye indpakning til sig”, siger TV3 Sport-chef, Peter Nørrelund, der nu altså kommer til at vise sport på TV3 Sport 1, TV3 Sport 2, TV3+, Viasat Golf og TV3 Sport Premier League.

“Hos Viasat er vi meget stolte over at kunne døbe endnu et par spændende sportskanaler og byde dem velkommen i vores perlerække af topkanaler. Med TV3 Sport 1, TV3 Sport 2, Viasat Golf, TV3 Sport Premier League og naturligvis TV3+ har vi alt det bedste på vores parabolplatform”, siger Viasat-direktør Jette Nygaard-Andersen.

TV3 Sport får den samme distribution som TV2 Sport og afløser reelt den nu tidligere kanal.

Med de nye kanaler bliver TV3 Sport til Danmarks klart største leverandør af sport på TV i Danmark.

 

Kilde: Tipsbladet.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Erik ‘Messer’ Schmidt, klub-ikon med 75 års medlemsskab i Køge Boldklub, runder i dag (18. november) 90 år. Køge Boldklubs ældste medlem kunne i dag fejre sin 90-års fødselsdag og naturligvis fejrede fødselaren, der har hele 75 års klub-medlemsskab, dagen i boldklubbens lokaler. ‘Kaffeklubben’ hos Køge Boldklub havde arrangeret en værdig fødselsdagsfest for dagens 90-års

Greve er klar med kunstgræsbane nummer to

Greve er klar med kunstgræsbane nummer to

Fredag aften kunne borgmester Pernille Beckmann erklære kunstgræsbane nummer to i Greve idrætscenter for åben. Med ca. 1200 fodboldspillere har en enkelt bane været alt for lidt for den store klub.

Køge Park projektet udskydes igen

Køge Park projektet udskydes igen

Det (måske) kommende nye stor-stadion i Køge Kommune, der gentagne gange er blevet ramt af udskydelser og forsinkelser, rammes nu af endnu en forsinkelse på op til 6 måneder. Det føles snart som en evighed hvor snakken om et nyt stor-stadion i Køge har stået på. Faktisk lovede Køge’s politikere (med dengang siddende borgmester Maria

Nu ligger det fast: Det koster fængselsstraf at udøve vold mod fodbolddommer

Nu ligger det fast: Det koster fængselsstraf at udøve vold mod fodbolddommer

For anden gang i 2014 har retssystemet fastslået at man kan tilkendes fængselsstraf for at udøve vold mod en fodbolddommer, der udfører sit hverv. Senest er en 16-årig dreng idømt 20 dages betinget fængsel.   Et rødt kort til en holdkammerat fik i foråret en 16-årig dreng til at gå løs på dommeren i en

Kunstgræs hos Herlufsholm udskudt

Kunstgræs hos Herlufsholm udskudt

Den nye kunstgræsbane på Herlufsholm Idrætscenter, der ifølge planen skulle have stået klar til Januar, er sat på stand-by. “Kunstgræsprojektet er blevet dyrere end vi havde regnet med. Derfor venter vi med igangsætningen”, fortæller formanden for Herlufsholm Idrætscenter, Hans Nikolajsen ifølge Sjællandske.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier