Tobias Thomsen vil score mål for Næstved

Category: Senior - Elite 11 0

Den tidligere HB Køge spiller, og senest topscorer hos LFA, banker på døren hos Næstved hvor Thomsen fremover vil bombe, hvis det står til ham selv.

Næstved har allerede sikret sig en kompetent afløser for Karsten Jensen i skikkelse af Mark Leth Pedersen, der kommer til fra Brønshøj. Han kan se frem til stor konkurrence om pladserne i front. Ikke alene er der fortsat spillere som Stefan Nygaard, Anders Clausen og Sami Kamel, men Næstved kan nu også glæde sig over en lidt uventet tilgang.

Det drejer sig om den tidligere HB Køge og LFA-spiller Tobias Thomsen, der selv har henvendt sig til klubben for at få lov til at spille med hos de grønne.

Senest har Tobias Thomsen spillet i LFA, hvor han i sidste sæson fik netmaskerne til at blafre hele 10 gange. Tidligere har Tobias spillet både Superliga og 1. Division med HB Køge, hvor det dog blot blev til to scoringer.

“Det er lidt et sats, jeg laver her, men jeg har en ambition om at ville spille på det højest mulige niveau, og hvis det skal lykkes, så tror jeg, at Næstved er et skridt i den rigtige retning”, siger Tobias Thomsen ifølge Sn.dk

“Her vil jeg meget gerne være med til at spille holdet op i 1. division og forhåbentlig også spille 1. division for klubben”, afslutter Tobias Thomsen.

 

Related Articles

Add Comment