Tommy Møller skal have million-erstatning af HB Køge

tommymnielsen400

Mere end to års opslidende kamp i retssystemet i striden med HB Køge, er nu slut for den tidligere Cheftræner Tommy Møller Nielsen. Onsdag fik Tommy Møller Byrettens ord for at han har krav på godt 1,1 million kroner fra HB Køge.

Tommy Møller Nielsen (søn af tidl. Landstræner Richard Møller Nielsen) fik onsdag medhold ved Byretten i Roskilde i sin årelange strid med HB Køge. Retten har nu givet Tommy medhold i at HB Køge, med daværende sportsdirektør Per Rud i spidsen, handlede i strid med reglerne, da klubben fyrede Tommy Møller tilbage i september 2012.

Dommen er, ifølge Ekstra Bladet, en voldsom begmand til Per Rud, der nu er sportsdirektør hos Brøndby. Med Rud i spidsen har klubben nemlig hele tiden hævdet at Møller Nielsen blot havde krav på 3 måneders løn efter opsigelsen af kontrakten i utide, mens Tommy Møller selv har stået fast på at han skulle have løn i kontraktens løbetid eller til han fandt et andet trænerjob.
Dette fik Tommy Møller altså rettens ord for onsdag 8. oktober 2014.

 

Personlig oprejsning til Tommy Møller
For Tommy Møller Nielsen er der samtidig tale om en personlig sejr over Brøndby-sportsdirektører Per Rud, der igennem retsforløbet har holdt fast i, at hans tidligere medarbejder kunne fyres efter funktionærlovens regler.
Parterne har siden afskeden i HB Køge haft et særdeles anstrengt forhold. Efter fyringen udtalte Per Rud bl.a. at Tommy Møller Nielsen aldrig burde være ansat i HB Køge.

“Per Rud kom frem med nogle meget ubehagelige og virkeligt sårende bemærkninger om mig i pressen. Det gjorde ekstremt ondt. Det var så ondt sagt, som noget overhovedet kunne være”, har Tommy Møller Nielsen tidligere udtalt i forbindelse med sagen.

Med onsdagens sejr kan Tommy Møller Nielsen nu se frem til en gevinst på lidt over en million kroner. En stor triumf i et år, hvor retssagen har slidt på træneren, der desuden i februar mistede sin far: Richard Møller Nielsen, til kræften.

“Det har været en hård tid. Både med det ene og andet. Det har fyldt meget, så det er dejligt at få det ud af verden”, forlyder det fra Tommy Møller Nielsen.

“Jeg har hele tiden troet på at vi havde en god sag. For mig har det også været et økonomisk spørgsmål, da jeg ikke har fået løn i meget lang tid. Det er dejligt at se at retssystemet virker”, har Tommy Møller blandt andet udtalt til Ekstra Bladet.

 

Per Rud og HB Køge yderst fåmeldte
I modsatte lejr er der ikke den helt store lyst til at udtale sig om rettens afgørelse til fordel for den tidligere Cheftræner.

Per Rud skubber alt ansvar fra sig og har ifølge bt.dk blot følgende kommentar til afgørelsen:
“Det tilkommer ikke mig. Det er en sag mellem HB Køge og Tommy Møller Nielsen”, lyder den korte kommentar fra Per Rud, der nu er sportsdirektør hos Brøndby.

Hos HB Køge skal afgørelsen lige fordøjes før der herfra kommer de store udmeldinger i sagen. I en kort pressemeddelse forlyder det således fra Adm. direktør Peter Frank:

“HB Køge A/S har noteret byrettens vurdering af sagen. Klubben vil efter modtagelsen af dommen nøje gennemgå denne med henblik på, om sagen ønskes prøvet i Østre Landsret med henblik på landsrettens vurdering af, om der er tale om en funktionæransættelse i lighed med øvrige ansættelser i klubben.”

Om HB Køge vælger at betale Tommy Møller Nielsen, eller om sagen indbringes for landsretten og dermed trækkes yderligere i langdrag, står fortsat hen i det uvisse.

 

 

 

 

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier