Topholdet Ejby udraderede Ørslev-Solbjerg (WebTV)

Category: Senior - Bredde, VIDEO 9 0

Serie 2: Den forgangne weekends kamp på Ejby Stadion, der nu er omdøbt til Sydbank Park, bød ikke på megen modstand til topholdet Ejby. Midterholdet Ørslev-Solbjerg havde ikke tilnærmelsesvis kvaliteterne til at spille op mod Ejby. I hvert fald ikke i første halvleg.

Allerede efter 3 minutter kunne hjemmeholdet bringe sig i front med 1-0. Dette blev samtidig startskuddet til en forrygende første halvleg, hvor gæsterne fra Ørslev-Solbjerg var forvandlet til statister.
Hele 4-0 i hjemmeholdets favør stod der på måltavlen ved pausen. Unægteligt noget af en sjældenhed i en serie 2 kamp.

 

Ørslev-Solbjerg redede æren i 2. halvleg
Efter pausen kom gæsterne dog en smule bedre med i opgøret. Hjemmeholdet fra Ejby havde derimod (ganske ubevist) samt kampen en smule på autopilot, og dermed blev kampens sidste halvdel aldrig det samme festfyrværkeri som i første halvleg.
Ørslev-Solbjerg fik vist at de, trods alt, kunne spille fodbold – Men trods et hav af chancer så lykkedes det først for gæsterne at score til allersidst i opgøret, der endte med en sikker sejr på 5-1 til Ejby, der dermed fortsat topper Serie 2, pulje 4.

 

WebTV
Du kan se kampens højdepunkter samt kommentarer til opgøret fra Ejby Cheftræner: Ole Pedersen, samt anfører Joakim Holm i vores WebTV sektion.
Du kan også følge det direkte link herunder:

https://www.lokalbold.dk/webtv2012/?videos=replay-ejby-if-fodbold-orslev-solbjerg-serie-2

 

Related Articles

Add Comment