Trænerskifte i Endeslev

Category: Senior - Bredde, Træner 11 0

Jesper Kruse har efter mere end to år hos Endeslev-Vråby IF (EVIF) valgt at stoppe. Det nye trænerteam består af Stig Andersen og Mathias Sørensen som henholdsvis cheftræner og assistent for både senior og U19 trupperne. Både Stig og Mathias var i sidste sæson at finde hos Skensved IF.

På EVIF.dk både begræder klubben Jesper Kruses afgang og retter en stor tak for hans indsats hos Endeslev, samtidig med at man hilser det nye trænerteam velkommen.

“Jesper har været et rigtigt godt bekendtskab for vores klub, blandt andet som vinder af serie 4 pokalen, oprykning til serie 3 og fastholdelse i flere halvsæsoner, hvilket klubben aldrig har prøvet før i vores lange historie”, forlyder det bl.a. på klubbens hjemmeside.

“Desværre rykker vi nu ned i serie 4 fra efteråret. Vi satser dog på en hurtig oprykning allerede i næste sæson. Summen af det samlede er, at Jesper Kruse har været et overordentligt godt bekendtskab med sin positive indgangsvinkel til fodbolden. Stor tak til Jesper”, skives der på EVIF.dk, som er Endeslev-vråby IF’s hjemmeside.

Stig og Mathias ønskes velkommen
Samtidig byder man velkommen til de to tidligere Skensved-trænere Stig Andersen og Mathias Sørensen, der begge i sidste sæson var medvirkende til at opbygge en solid senior-afdeling hos Skensved IF.

Hos Endeslev får det nye trænerteam ansvaret for både senior-afdelingen samt U19-holdet. Aftalen løber foreløbligt året ud.

Første opgave i serie 4 for Stig Andersens tropper hos Endeslev-Vråby, bliver lørdag 18. August hvor man på hjemmebane møder indvandreklubben Newroz BK, der kommer fra Næstved-området.
Kampen fløjtes igang af Poul-Erik Graae kl. 14:00

Kilde: EVIF.dk

Related Articles

Add Comment