Traoré ude resten af sæsonen

Category: Senior - Elite 0 0

Sidste lørdags træningskamp mellem HB Køge og 2. Divisions tophold Hvidovre IF blev en kostbar affære for Svanerne og den rutinerede midterforsvarer Christian Traoré.

Kun få sekunder før pausen faldt Traoré til jorden med hvad der viste sig at være en ganske alvorlig skade, nemlig en overrevet achillessene.

Christian Traoré blev kort efter uheldet kørt til skadesstuen på Køge Sygehus. Onsdag i denne uge blev Traoré opereret for skaden der betyder at Christian Traoré må holde en flere måneder lang pause, og dermed er ude i hele forårssæsonen.

“Christians operation gik godt. Men det er en lang vej han skal tilbage. Han må overhovedet ikke støtte på foden de næste 3-4 uger. Det var en slem streg i regningen både for ham og klubben”, siger cheftræner Per Frandsen til Lørdags-Avisen.

I denne uge har HB Køges trænerteam testet den rutinerede, 29-årige angriber Jesper Kjærulff.

Jesper Kjærulff står netop nu uden klub efter konkursen i FC Fyn tidligere på året.

Jesper Kjærulff er en rutineret angriber, der blandt andet har optrådt for blandt andre Viborg FF og SønderjyskE. Hos sidstnævnte har Jesper Kjærulff spillet to sæsoner i Superligaen, hvor det er blevet til 63 kampe i landets bedste række, oplyser www.hbkoge.dk.

HB Køge spiller sin næste træningskamp allerede i morgen, fredag den 15. februar kl. 13.00 på udebane mod Betsafe Liga konkurrenten Vejle BK Kolding.

“Hele truppen tager med til Vejle. Efter kampen fortsætter vi til Hamburg, hvor holdet bl.a. lørdag skal træne let inden vi skal overvære Bundesligakampen mellem Hamburger SV og Borussia Mönchengladbach”, fortæller Per Frandsen.

Truppen vender hjem igen søndag eftermiddag.

 

Kilde: Lørdagsavisen

Related Articles

Add Comment