Tredje forsøg gav sæsonens første sejr til Haslev

Category: Senior - Elite 4 0

Efter at Haslev havde fået uafgjort 1-1 i onsdagens udekamp mod Lejre var det et Haslev mandskab, der havde til hensigt at vise helt andre takter i sæsonens anden hjemmekamp mod Solrød. Den første endte med 1-5, så Haslev håbede på et andet udfald, og det fik de trofaste tilskuere at se.

 

Haslev vandt opgøret med 1-0. Et mål, der faldt efter 18 minutters spil, da Haslev spillede sig igennem i venstreside, hvorefter Frederik Nielsen flot gjorde det færdigt til 1-0. En helt fortjent føring.

Haslev havde allerede fra starten sat sig på opgøret. De skabte mange chancer. Og frem for alt de holdt også gæsterne fra at komme til afslutninger. Det gjorde de flot i første halvleg.

Dette mønster fortsatte også i anden halvleg. Haslev skabte et hav af chancer, og kunne godt have ført med mere end det ene mål. Den spinkle føring kunne måske have blevet farlig i den sidste ende, men Solrød fandt ikke rigtigt vejen frem til Haslevs felt. Første skud havde de faktisk først godt ti minutter ind i anden halvleg. Så Haslev vandt fortjent kampen med 1-0 på eget græs.
En flot præstation over hele linjen, hvor der blev kæmpet godt for alle tre point.

Haslevs næste opgave bliver lørdag eftermiddag ude mod Værebro, der blot har fået et enkelt point i de tre første runder.

 

Kilde: lokalradio.dk

Related Articles

Add Comment