U-sportschef forlader Køge BK

Category: Klubber, Træner, Ungdom - Elite 17 0

Efter blot et års tid i jobbet som ungdomssportschef i Køge Boldklub forlader Kenneth Santa nu atter stillingen, til fordel for Lyngby BK, hvor han skal være ungdomsscout.

Forretningsfører i Køge Boldklub, Peter Poulsen, ærger sig naturligt nok over U-sportschefens afgang fra boldklubben.

“Nu havde vi lige fået skudt det hele så godt i gang. Kenneth har medvirket til at trimme alle førsteholdene, og fået gode trænere til dem, samt skaffet ekstra træninger. Og nu skulle det føres videre til de næste. Santa har simpelthen et kæmpe netværk til at finde de bedste folk til de unge”,  siger Peter Poulsen til Dagbladet, og fortsætter:

“Men selvfølgelig, trænerne er her jo stadigvæk, og vi er da belavet på, at føre projektet videre”, siger Peter Poulsen, som bakkes op af Køge Boldklubs næstformand og medlem af Eliteudvalget i klubben, Jan Birk:

“Vi fortsætter projektet, der udbygges som planlagt. Det er lidt ærgerligt, at det ikke bliver med Kenneth Santa ved roret. Men han var så god at skrive en liste til os over, hvem han ville foreslå som sin afløser. Og siden han sagde op er der også andre, der har meldt sig på banen. Så vi er sikre på, at vi finder den rette”, forsikre næstformand Jan Birk.

Kenneth Santa er da også ked af at skulle forlade Køge Boldklub, men kunne ikke sige nej til Lyngbys tilbud.

“Det er da også med vemod, at jeg forlader skuden. Jeg synes, at der er rigtigt mange gode ting i gang i Køge Boldklubs og HB Køges ungdomsarbejde. Men hvad kan jeg sige – der kom et tilbud om jobbet, hvor jeg KUN skal se fodbold i stedet for at lege blæksprutte”, siger Kenneth Santa, der ikke lægger skjul på at det er et ønskejob han nu har fået hos Lyngby Boldklub.

 

Kilde: sn.dk 

Related Articles

Add Comment