U/16-landsholdsspiller skriver med HB Køge

HB Køge har skrevet kontrakt med U/17 Ligaholdets talentfulde angriber Rasmus Hansen, der er en del af U/16-landsholdet bruttotrup. Den hurtige angriber glæder sig over kontrakten og ser frem til at flytte ind på Dreist Fodboldakademi i Herfølge.

 

“Jeg er glad for, at have skrevet kontrakt med HB Køge. Det er en fantastisk klub at udvikle sig i – både personligt og som fodboldspiller, da omgivelserne er utroligt gode. Jeg glæder mig til at flytte ind på Dreist Fodboldakademi, hvor jeg får mulighed for at arbejde med de ting der skal arbejdes med, ligesom jeg kan træne flere gange end jeg plejer, og derfor er jeg glad for at se min fremtid i HB Køge”, fortæller Rasmus Hansen i forbindelse med kontraktunderskrivelsen.

 

Hos HB Køge glæder sportsdirektør Per Rud sig over at endnu et af klubbens unge talenter er kommet på kontrakt.

 

“Vi arbejder benhårdt på at uddanne vores egne spillere til førsteholdet, og jeg er sikker på at Rasmus er en af dem, der kan gå hele vejen. Som angriber er han dejlig aggressiv i sit spil, hurtig og god til at true modstandernes bagkæde med nogle gode løb. Som alle andre unge spillere har Rasmus nogle ting der skal arbejdes med, og der kan vi med Dreist Akademiets morgentræning tilbyde ham optimale rammer til at udvikle sit talent”, siger sportsdirektøren.

 

Rasmus Hansen har som alle andre unge fodboldspillere store drømme om hvor langt talentet rækker, men for Rasmus Hansen handler det ikke i øjeblikket om store udenlandske klubber.

 

“Man må se hvor man står lige nu, og så sætte nogle store, men realistiske mål. Mine nuværende ambitioner går på inden længe at få nogle reserveholdskampe, og en anden ambition er, at arbejde hårdt nok og være fokuseret på min udvikling og de ting jeg skal arbejde med, så jeg en dag kommer på til at spille på Superligaholdet i HB Køge som er det jeg arbejder og går efter”.

 

16-årige Rasmus Hansen går til daglig i 9. klasse på Hastrupskolen i Køge og starter efter sommerferien på Køge Handelsskole.

 

Kilde: hbkoge.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

HB Køge talent prøvetræner i Newcastle United

HB Køge talent prøvetræner i Newcastle United

Den yngste debutant i HB Køges historie, 16-årige Elias Fritjof Sørensen, er ikke med på HB Køges træningslejr i Tyskland. I stedet er han rejst han til England, hvor han de kommende dage skal prøvetræne i den engelske traditionsklub Newcastle United FC. Elias Fritjof Sørensen blev topscorer på HB Køges hold i U17 Ligaen i

Søren Larsen er ny træner i Køge BK

Søren Larsen er ny træner i Køge BK

Den tidligere landsholds angriber, skal træne Køge Boldklubs U/15 elite hold frem til sommer. Ved siden af prøver af sit nye trænerjob prøver Søren Larsen at få sin virksomhed op at køre. Køge Boldklub får et ganske prominent navn i trænerstolen, for den tidligere landsholdsangriber Søren Larsen, der scorede 11 gange i 20 landskampe, er

DBU fratager HB Køge A-licens

DBU fratager HB Køge A-licens

HB Køge er i denne sæson i DBU’s fineste talent-kategori. Inden denne sæson fik svanerne en A-licens, men allerede i næste sæson nedgraderes klubben igen. Her har HB Køge blot fået en B-licens. “Jeg er mest bekymret for hvad det betyder for talenterne. Den million mennesker der bor syd for Brøndby og hele vejen på

15-årig målmandstalent skriver med HB Køge

15-årig målmandstalent skriver med HB Køge

Andreas Piilgård fra HB Køges talentfulde årgang 1999 har skrevet en tre-årig aftale med HB Køge. Andreas kommer fra Næstveds ungdomsafdeling, som indtil i vinters, har varetaget hans udvikling på fornem vis.

Nordsjællandsk tyveri på kunsten i Herfølge (WebTV)

Nordsjællandsk tyveri på kunsten i Herfølge (WebTV)

U19 Ligaholdet fra HB Køge virkede som om at de havde totalt kontrol over FC Nordsjælland i lørdagens opgør i U19 Ligaen på Kunstgræsbanen ved Herfølge Stadion. Indtil 10 minutter før tid førte hjemmeholdet 2-0, men alligevel gik det galt. Både U17 og U19 fra HB Køge led nederlag på hjemmebane til FC Nordsjælland i

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier