Uffe Holm bliver sponsor for Rishøjs næstbedste

Category: De Bizarre Historier, Klubber, Senior - Bredde 11

uffeholm400Den kendte komiker og entertainer Uffe Holm, der er født og opvokset i Solrød, går nu ind i sportens verden. Rishøj Boldklub har meddelt at Uffe Holm, fra efterårs-sæsonens start, bliver ny sponsor for klubbens næstbedste seniorhold, der spiller i serie 2.

“Vi har i Rishøj Boldklub indgået en aftale med Uffe Holm om at han bliver hovedsponsor for klubbens andethold, der spiller i Serie 2. Det betyder, at holdet i den kommende sæson skal bære navnet uffeholm.dk på spilletrøjen”, fortæller bestyrelsesmedlem og seniorformand i Rishøj Boldklub: Kim Frandsen, ifølge Lørdagsavisen.

“Jeg syntes det her var en kærkommen lejlighed til at glæde en masse unge mennesker som spiller fodbold i Rishøj Boldklub, og mon ikke der er et par stykker iblandt som tidligere har set mine shows, så nu kan man sige jeg betaler lidt tilbage nu”, siger Uffe Holm som en kommentar til sponsoraftalen til Rishøj Boldklubs hjemmeside.

Første gang Rishøj Boldklubs andethold trækker i de nye kamptrøjer bliver lørdag den 16. august når holdet kl. 13.00 har sæsonpremiere på hjemmebane mod Holmegaard GB i Serie 2.

 

 

 

Related Articles