Uglegårdsskolen vandt kampen om Solrød

Category: Ungdom - Diverse 20 0

SKOLEFODBOLD: Mandag 9. september var der lokalopgør i Skolefodbold-turneringen, hvor Uglegårdsskolen havde besøg af naboskolen Munkekærskolen.

To yderst velspillende skolehold stod over for hinanden i en tempofyldt hektisk kamp, hvor der ud over videre deltagelse i Skolefodbold-turneringen, også stod prestige og kampen om titlen som ‘Solrød’s bedste skolehold’ på spil.

Kampen blev en tæt dyst, hvor der blev gået godt til stålet, dog uden at gå over gevind. Gæsterne fra Munkekærskolen startede opgøret bedst, men Uglegårdsskolen spillede sig mere og mere til et overtag i kampen.
Første halvleg endte uden scoringer, men allerede efter 4 minutters spil af anden halvleg fik hjemmeholdet fra Uglegårdsskolen endelig sat bolden i kassen til 1-0. Målet blev scoret af Oliver Lassen.

Herefter pressede Munkekærskolen voldsomt på for at komme tilbage i opgøret, og var da også i flere omgange ‘lige ved og næsten’, men det blev Uglegårdsskolen, der fik kampens sidste scoring få minutter før tid på mål af Jacob Winsløw, således at opgøret sluttede 2-0 i Uglegårdsskolens favør.

Related Articles

Add Comment