Ungt talent skriver kontrakt med HB Køge

Category: Senior - Elite 3 0

Kun få dage efter at den unge angriber Sebastian Svane Krogdahl underskrev en kontrakt med HB Køge, er der landet en ny, ung talentfuld spiller i klubben.

HB Køge har nemlig skrevet kontrakt med den 18-årige midtbanespiller Mads Delord Lind Jensen, der kommer til klubben efter tre år i FC Midtjylland.

Som junior tog Mads Delord Lind Jensen fra LFA til FC Midtjylland, og her har basen været på akademiet i det midtjyske. Nu har HB Køge tegnet en 2-årig aftale med den venstre-benede forsvars- og midtbanespiller.

“Det er en klar styrkelse af U/19 Ligamandskabet til den kommende sæson”, vurderer U/19 Ligatræner Lars Feist, der har et indgående kendskab til Mads Lind Jensen, der har været med omkring U-landsholdene.

HB Køges sportsdirektør Per Rud var i kontakt med Mads Lind Jensen allerede inden skiftet til FC Midtjylland.

“Selvom der er gået nogle år, så glæder vi os bare over, at det er lykkedes nu. Mads har en super indstilling, og er en rigtig god dreng, og når man lægger det sammen med de fodboldmæssige kvaliteter, så er det kun et spørgsmål om tid, før Mads brager igennem på vores divisionshold”, forudser Per Rud.

Mads Lind Jensen vil i øvrigt deltage på førsteholdets træningslejr i Tyskland i starten af juli måned, hvor han sammen med et par andre ungdomsspillere kan høste værdifuld erfaring.

 

Kilde: Lørdagsavisen

Related Articles

Add Comment