Urealistisk med ny fjerdeplads til Rishøj

Category: Senior - Elite 3 0

Rishøjstræner Jimmy Brinksby mener ikke det er realistisk at gentage sidste års fjerdeplads i 2. Division Øst.

Rishøj går en svær sæson i møde. Det mener i hvert fald cheftræner Jimmy Brinksby, som siger at 2. division øst er blevet meget stærkere end sidste sæson.

“Vi læser jo også aviser og kan se, hvordan der oprustes rundt omkring. Det er ikke lige frem små hold, der er kommet ned fra 1. division, samtidig med vi ikke har mistet nogen oprykningskandidater”, siger Rishøj-træner Jimmy Brinksby til bold.dk.

“Det bliver en helt ekstremt vild 2. division øst. Jeg kan ikke forestille mig, der nogensinde har været noget, der minder om det. En lillebitte klub som Rishøj skal i og for sig bare være glade for at være med i det fine selskab”, siger han.

Træner Brinksby er dog fortrøstningsfuld i forhold til sin trup, som han helt klart også ser positiver i. Man skal dog nok ikke forvente en fjerdeplads som i sidste sæson.

“Når det så er sagt, synes vi selv, vi har et fornuftigt hold uden så meget udskiftning i truppen. En rimelig sammenspillet stamme, og vi kender hinanden godt. Så vi håber at kunne være med i den bedre halvdel, men er godt klar over, at det er rimelig urealistisk at blive nummer fire igen”, afslutter Brinksby.

Rishøj har i dette transfervindue kun sagt farvel til Lars Brøgger Hansen, der er skiftet til HB Køge. Til gengæld har man hentet Mikkel Bruun og Mathias Kjelde.

Rishøj lægger ud 4. August, hvor man hjemme tager imod nedrykkerne fra FC Roskilde.
Dommer Paul Knudsen fløjter til start kl. 15:00

Related Articles

Add Comment