Valbyknægt forlænger med HB Køge

Category: Senior - Elite, Ungdom - Elite 10 0

Årets Talent 2012 i HB Køge, 18 årige Sylvester Seeger-Hansen, har forlænget kontrakten med HB Køge helt frem til 2015.

HB Køge har forlænget kontrakten med U/19-spilleren Sylvester Seeger-Hansen, der i august måned fik sin debut på HB Køges bedste mandskab i en pokalkamp.

“Sylvester er en rigtig fodboldspiller med et lækkert touch på bolden – selvom han måske fysisk ikke ser ud af meget, så har han alle kvaliteter til at blive førsteholdsspiller i HB Køge. Vi glæder os enormt over forlængelsen, der binder ham helt frem til 2015 i HB Køge, og i den tid er jeg overbevist om, at han bliver en gevinst i vore bestræbelser på at komme tilbage til Superligaen”, udtaler Sportschef Per Rud i forbindelse med kontraktforlængelsen.

Sylvester har trods en hård hverdag med gymnasie og bopæl i Valby, formået at få enderne til at nå sammen med træning med U/19, reservekampe og allerede nu to optrædener for HB Køges førstehold. En meget kreativ fodboldspiller, der kan både kan indgå i spillet, og så sandelig også kan noget på egen hånd.

“At forlænge min kontrakt med HB Køge var et let valg for mig. Jeg føler, at jeg har været inde i en opadgående udvikling her i klubben, og at klubben har de samme ambitioner som jeg har“, udtaler Sylvester Seeger-Hansen.

Sylvester Seeger-Hansen er i 2012 blevet kåret som Årets Talent i HB Køge.
Sylvester, som har bopæl i Valby, har fået sin fodboldmæssige opdragelse i Valbyklubben BK Frem.
Lokalbold.dk har gravet en billed frem fra arkiverne, der stammer fra Sylvesters tid som Drengespiller. Billedet herunder er fra sommeren 2008.

 

 

Sylvester som Drengespiller hos BK Frem (2008).       Foto: PICpower.dk

Related Articles

Add Comment