Vallø BK lukker

Stevns bliver en klub fattigere. Dette står klart efter den ekstraordinære generalforsamling i Vallø BK, hvor det blev besluttet at nedlægge klubben.

 

Økonomien rakte ikke i Vallø BK, og efter at Stevns Kommune havde “trukket stikket” til både strøm og adgang til klubhus pga. manglende betalinger, så var vejen til den tunge beslutning ikke lang for Vallø BK.

Den økonomiske nedtur for Vallø BK begyndte sidste år, da medlemstallet var faldet betydeligt, og et større støttebeløb derfor skulle betales retur til Folkeoplysningsudvalget.
Dette medførte at klubben stansede betalingerne, herunder også betalling af lys og varme. Det fik Stevns Kommune til at overtage klubhuset, som står på kommunalt ejet grund.
Nu kan registrerede foreninger booke sig ind i klubhuset på ganske normal vis.

 

Stumperne samlet op af Hellested IF
De resterende medlemmer af Vallø BK har fået et tilbud om at spille videre i Hellested IF, der på den måde for tilført en smule medlemsfremgang.

Tiden må vise om det hermed er helt slut med fodbold i Hårlev, eller om der med tiden opstår en ny boldklub i byen. Faciliteterne er til stede.

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

Duen rundede kamp nummer 100 for HB Køge

HB Køges 23-årige keeper Frederik Due (årgang 92) spillede, søndag 10. April, sin kamp nummer 100 for HB Køges bedste mandskab. Og inden sommerpausen kan han faktisk, om alt går vel, gå hen og blive den spiller med flest kampe for HB Køge nogensinde. Tilbage i 2012 debuterede Fredrik Due, der stort set altid har

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

Tommy Møller vandt kampen mod HB Køge

HB Køge led endnu et nederlag til Tommy Møller Nielsen. Denne gang i Østre Landsret og må nu af med rundt regnet en million kroner til Ricardos søn, der nu to gange har fået rettens ord for at han har krav på pengene. I mere end tre år har den tidl. HB Køge Cheftræner Tommy

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Pokaleventyret i Bjæverskov sluttede onsdag aften

Der var mødt et pænt stort antal tilskuere frem til pokaldyst i Bjæverskov, da de lokale helte fra serie 2 havde fint besøg fra landets næstbedste række i form af Næstved. Lokalbolds udsendte medarbejder: Søren Schmidt, var på plads til pokalkamp i Bjæverskov.   Stor forskel på landets næstbedste række og DBU Sjællands serie 2

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Erik ‘Messer’ Schmidt, klub-ikon med 75 års medlemsskab i Køge Boldklub, runder i dag (18. november) 90 år. Køge Boldklubs ældste medlem kunne i dag fejre sin 90-års fødselsdag og naturligvis fejrede fødselaren, der har hele 75 års klub-medlemsskab, dagen i boldklubbens lokaler. ‘Kaffeklubben’ hos Køge Boldklub havde arrangeret en værdig fødselsdagsfest for dagens 90-års

Greve Fodbold indgår hovedsponsorat med Spar Nord Bank

Greve Fodbold indgår hovedsponsorat med Spar Nord Bank

Greve Fodbold har indgået en hovedsponsoraftale med Spar Nord Bank, foreløbig frem til 30/6-2016, med option på forlængelse. Direktør for Spar Nord Køge Bugt, Jesper Køster, har selv en fortid som ungdomsspiller i Greve Fodbold før han som senior opnåede godt 150 divisionskampe for Køge Boldklub.

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier