Vellykket Street soccer DM i Køge

Category: Alt det andet (Diverse), Ungdom - Diverse 2 0

Havnepladsen i Køge dannede fredag d. 8 juni asfalt til og ramme om den ene af ialt 15 DBU Street Challenge stævner på landsplan.

Det var en plads i finalestævnet om Danmarksmesterskabet i gadefodbold, der var på spil for friske fodbolddrenge og -piger i aldersgrupperne U/15 og U/18.

Street Challenge er gadefodbold for fuldt tryk. Turneringen er DBU’s officielle Danmarksmesterskab i street soccer.

10 hold havde meldt sig i U/15 og U/18 drenge – hvilket var fuldt hus. To hold havde tilmeldt sig i pigerækken – og de fik også fuld valuta for pengene ved at spille en række opvisningskampe.

“Det var dog ikke kun på den lille bane med bander, der var gang i den. Sideløbende med kampene var der masser af aktivitet i stævneområdet, hvor deltagere og tilskuere gratis kunne udfordre hinanden i skudstyrke, dribleslalom, én mod én og bordfodbold – og naturligvis vinde fede præmier. Samtidig spillede en DJ tidens største hits, så deltagerne og de mange publikummer fik en oplevelse”, fortæller forretningsfører Peter Poulsen fra Køge Boldklub.

Boldklubben var “praktisk gris” i arrangementet ved at stille med otte frivillige ledere til at holde styr på stævnet, mens Køge kommune havde sørget for det praktiske i forbindelse med pladsen på Køge Havn.

Kampene spilles fire mod fire med op til syv spillere på holdet. De lokale rækkevindere har kvalificeret sig direkte til det store finalestævne på Rådhuspladsen i København den 30. juni, hvor op imod 60 hold vil kæmpe om titlen som Danmarksmester i de fire rækker.

Fra Køge kvalificerede “The Boys are Back in Town” sig i U/15 og “South Park” i U/18 drenge sig til finalestævnet, mens Shell er med i finalen for piger U/15 og Borup IF hos piger U/18.

Tillykke til de fire hold – og held og lykke i finalestævnet.

 

Kilde: Lørdagsavisen.dk

Related Articles

Add Comment