Vellykket Street soccer DM i Køge

Havnepladsen i Køge dannede fredag d. 8 juni asfalt til og ramme om den ene af ialt 15 DBU Street Challenge stævner på landsplan.

Det var en plads i finalestævnet om Danmarksmesterskabet i gadefodbold, der var på spil for friske fodbolddrenge og -piger i aldersgrupperne U/15 og U/18.

Street Challenge er gadefodbold for fuldt tryk. Turneringen er DBU’s officielle Danmarksmesterskab i street soccer.

10 hold havde meldt sig i U/15 og U/18 drenge – hvilket var fuldt hus. To hold havde tilmeldt sig i pigerækken – og de fik også fuld valuta for pengene ved at spille en række opvisningskampe.

“Det var dog ikke kun på den lille bane med bander, der var gang i den. Sideløbende med kampene var der masser af aktivitet i stævneområdet, hvor deltagere og tilskuere gratis kunne udfordre hinanden i skudstyrke, dribleslalom, én mod én og bordfodbold – og naturligvis vinde fede præmier. Samtidig spillede en DJ tidens største hits, så deltagerne og de mange publikummer fik en oplevelse”, fortæller forretningsfører Peter Poulsen fra Køge Boldklub.

Boldklubben var “praktisk gris” i arrangementet ved at stille med otte frivillige ledere til at holde styr på stævnet, mens Køge kommune havde sørget for det praktiske i forbindelse med pladsen på Køge Havn.

Kampene spilles fire mod fire med op til syv spillere på holdet. De lokale rækkevindere har kvalificeret sig direkte til det store finalestævne på Rådhuspladsen i København den 30. juni, hvor op imod 60 hold vil kæmpe om titlen som Danmarksmester i de fire rækker.

Fra Køge kvalificerede “The Boys are Back in Town” sig i U/15 og “South Park” i U/18 drenge sig til finalestævnet, mens Shell er med i finalen for piger U/15 og Borup IF hos piger U/18.

Tillykke til de fire hold – og held og lykke i finalestævnet.

 

Kilde: Lørdagsavisen.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Skovboskolen gik hele vejen

Skovboskolen gik hele vejen

Lokalbold`s udsendte medarbejder var på TRE-FOR Park for at overvære finalen mellem Dybbølskolen og Skovboskolen fra Bjæverskov i Ekstrabladets skolefodboldturnering. Torsdag eftermiddag, var Skovboskolen fra Bjæverskov nærmest tømt for elever. 11 busser havde sat kursen mod Odense for at støtte de lokale helte, der skulle spille finale mod Dybbølskolen fra Sønderjylland.

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Køge Boldklub ikon runder 90 år

Erik ‘Messer’ Schmidt, klub-ikon med 75 års medlemsskab i Køge Boldklub, runder i dag (18. november) 90 år. Køge Boldklubs ældste medlem kunne i dag fejre sin 90-års fødselsdag og naturligvis fejrede fødselaren, der har hele 75 års klub-medlemsskab, dagen i boldklubbens lokaler. ‘Kaffeklubben’ hos Køge Boldklub havde arrangeret en værdig fødselsdagsfest for dagens 90-års

Greve er klar med kunstgræsbane nummer to

Greve er klar med kunstgræsbane nummer to

Fredag aften kunne borgmester Pernille Beckmann erklære kunstgræsbane nummer to i Greve idrætscenter for åben. Med ca. 1200 fodboldspillere har en enkelt bane været alt for lidt for den store klub.

Køge Park projektet udskydes igen

Køge Park projektet udskydes igen

Det (måske) kommende nye stor-stadion i Køge Kommune, der gentagne gange er blevet ramt af udskydelser og forsinkelser, rammes nu af endnu en forsinkelse på op til 6 måneder. Det føles snart som en evighed hvor snakken om et nyt stor-stadion i Køge har stået på. Faktisk lovede Køge’s politikere (med dengang siddende borgmester Maria

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasium skal til DM

Køge Gymnasiums drengehold stod torsdag den 9 oktober for afviklingen af et regionsstævne i fodbold for landets sydøstlige gymnasier. Køge Boldklub lagde baner til stævnet, hvor værterne var så ugæstfrie at vinde hele stævnet med en målscore på 10-1. Otte gymnasier deltog i turneringen, hvor Køge besejrede Høje Tåstrup med 1-0, hvorefter man havde en

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier