Vigtig FC Roskilde sejr i Fredericia

FC Roskilde vandt en overraskende, men meget vigtig sejr i søndagens udekamp mod Fredericia i Betsafe Ligaen.

Det spidser til i Betsafe Ligaen, og FC Roskilde havde brug for point i søndagens udekamp mod FC Fredericia for at få uddrevet nedrykningsspøgelset for en stund.
Fredericia indtog en syvendeplads inden dagens kamp, men nedrykningsstregen var ikke mere end fem point væk for jyderne.

Jeppe Kjær var tæt på for Roskilde efter blot et par minutters spil, men ellers var det hjemmeholdet, der dominerede i kampens indledning, og der skulle ikke spilles mere end syv minutter, før værterne fik scoret. Jesper Luth lavede sit fjerde sæsonmål med en effektiv afslutning.

Roskildenserne svarede dog godt igen, og ti minutter efter 1-0 målet blev der bragt balance i regnskabet ved Nicolaj Hansen.

Efter udligningen var Fredericia igen i teten, og Jesper Christiansen og Morten Friis kom til gode muligheder for hjemmeholdet uden at score.
FC Roskilde havde til gengæld bolden i netmaskerne, men Kevin Bechmann Timms scoring blev annulleret, fordi han var offside, da han opsnappede en ripost.

Efter 1-1 ved pausen kom FC Roskilde bedst ud til 2. halvleg, og med en halv time igen kom gæsterne foran ved Jesper Håkansson.

I minutterne efter føringsmålet var FC Roskilde ovenpå, men som slutfløjtet nærmede sig, blev roskildenserne lagt under et vist pres af hjemmeholdet, der var tæt på ved både Daniel Nielsen og Jesper Christiansen i slutfasen.

Fredericia-presset bar dog ikke frugt, i stedet lukkede  kampen med scoringen til 3-1 i tillægstiden.

Sejren sender FC Roskilde forbi Skive og foreløbligt væk fra nedrykningszonen i Betsafe Ligaen.

Kilde: Bold.dk

0 kommentarer

Andre artiklertil forsiden

Påsken indledt med nederlag

Påsken indledt med nederlag

Greves første kamp i påsken stod på en tur til Aarhus, hvor den tidligere Superligaklub Aarhus Fremad tog imod på Riisvangen. En chancefattig og mindre køn kamp blev vundet af hjemmeholdet med 1-0, på et mål af Esben Lauridsen efter en halv times spil. Greve har atter en påskekamp på mandag 2. påskedag, hvor rækkens

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede forårets første sejr

Greve hentede lørdag eftermiddag forårets første sejr, da Tingbjerg lagde græs til kampen Brønshøj-Greve. Allerede efter fem minutter kom de i dagens anledning helt blåklædte Grevespillere ellers bagud, da Philip Olsen hårdt presset ikke kunne undgå at score selvmål. Efter tyve minutter måtte en skadet Anders Hunsballe lade sig erstatte af Jakob Sparholt, og det

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede et overraskende point

Greve hentede søndag et overraskende point mod rækkens førerhold, Brabrand. Efter en mindre god start på sæsonen viste Greve i dag klart opadgående takter, og på trods af Brabrandføring efter pausen kom Greve godt igen, hvorefter indskiftede Nicolai Nielsen, der er kommet fra Vanløse, med fem minutter igen kunne udligne til slutresultatet 1-1. Det var

Store klø til Greve

Store klø til Greve

Greve fik i den grad ørerne i maskinen, da de søndag hjemme på kunstgræsbanen tabte med 0-4 til midtjyske Kjellerup. Greve brugte størstedelen af kampen på at øse den ene lange bold efter den anden opad banen, hvilket ikke voldte Kjellerup de største problemer at afvise. En besynderlig stil når man ved hvor mange teknisk

Grevenederlag i premieren

Grevenederlag i premieren

Greve, der kvalificerede sig til 2. divisions oprykningsspil, har haft mere gang i svingdøren op til denne sæson end længe set. Væk er Mads Hashiba, Rasmus Vibe, Zia Wahidi, Patrick Christensen, Martin Søndergaard og Christian Larsson. De to sidstnævnte dog ikke længere væk end 2. holdet. Tilgangen lyder på Jacob Berthelsen fra Horsens, Edonis Emini

se mere

Annonce

Kontakt og information

Sociale netværk

Mest populære kategorier