Vigtig FC Roskilde sejr i Fredericia

Category: Senior - Elite 1 0

FC Roskilde vandt en overraskende, men meget vigtig sejr i søndagens udekamp mod Fredericia i Betsafe Ligaen.

Det spidser til i Betsafe Ligaen, og FC Roskilde havde brug for point i søndagens udekamp mod FC Fredericia for at få uddrevet nedrykningsspøgelset for en stund.
Fredericia indtog en syvendeplads inden dagens kamp, men nedrykningsstregen var ikke mere end fem point væk for jyderne.

Jeppe Kjær var tæt på for Roskilde efter blot et par minutters spil, men ellers var det hjemmeholdet, der dominerede i kampens indledning, og der skulle ikke spilles mere end syv minutter, før værterne fik scoret. Jesper Luth lavede sit fjerde sæsonmål med en effektiv afslutning.

Roskildenserne svarede dog godt igen, og ti minutter efter 1-0 målet blev der bragt balance i regnskabet ved Nicolaj Hansen.

Efter udligningen var Fredericia igen i teten, og Jesper Christiansen og Morten Friis kom til gode muligheder for hjemmeholdet uden at score.
FC Roskilde havde til gengæld bolden i netmaskerne, men Kevin Bechmann Timms scoring blev annulleret, fordi han var offside, da han opsnappede en ripost.

Efter 1-1 ved pausen kom FC Roskilde bedst ud til 2. halvleg, og med en halv time igen kom gæsterne foran ved Jesper Håkansson.

I minutterne efter føringsmålet var FC Roskilde ovenpå, men som slutfløjtet nærmede sig, blev roskildenserne lagt under et vist pres af hjemmeholdet, der var tæt på ved både Daniel Nielsen og Jesper Christiansen i slutfasen.

Fredericia-presset bar dog ikke frugt, i stedet lukkede  kampen med scoringen til 3-1 i tillægstiden.

Sejren sender FC Roskilde forbi Skive og foreløbligt væk fra nedrykningszonen i Betsafe Ligaen.

Kilde: Bold.dk

Related Articles

Add Comment