Vigtig Grevesejr i udsat kamp

Category: Senior - Elite 4 0

Greve´s udsatte kamp mod Næstved blev onsdag aften spillet på Næstved Stadion.

En vigtig kamp for begge hold, da en Grevesejr ville sende holdet godt på vej mod sikkerhed, imens et nederlag ville trække Greve alvorligt ind i nedrykningskampen.

Der kom hurtigt gang i scoringerne, da Rasmus Vibe indenfor de første ti minutter bragte Greve foran. Glæden varede dog kort og Næstved kunne med to næsten identiske mål bringe sig foran med 2-1 og gassen så ud til at være gået ud af Greve.

Et straffespark kunne have sendt Greve helt ud i tovene, men Næstvedspilleren ramte stolpen og dermed blev det ved 2-1 da holdene gik til pause.

Et kvarter og et par justeringer senere var Greve klar til at jagte points da 2.halvleg gik i gang.

Kort tid inde i halvlegen kunne Mohammed Allan trille en frisparksbold til Frederik Sundstrup, der resolut sparkede bolden op i nærheden af det ene målhjørne.

Herefter skulle der ikke gå lang tid før Christian Larsson(foto) blev sendt afsted med en friløber, og Larsson kunne med et perfekt lob over Næstvedkeeperen score til slutresultatet 2-3 og en vigtig sejr var Greve i hænde.

Der er for Greve nu skabt et pænt hul til nedrykningsstregen og næste kapitel skrives på lørdag kl. 13 på Greve stadion, hvor Aarup kommer på besøg.

Related Articles

Add Comment