WebTV: Målfest i Solrød

Category: Om Lokalbold, Senior - Elite 5 0

Solrød FC spiller også i Sjællandsserien efter sommerpausen. weekendens storsejr over Værebro BK sikrede reelt Solrød endnu en sæson i rækken. Værebro blev sendt hjem med et 9-2 nederlag.

 

Det er yderst sjældent at et opgør i de højere rangerende rækker indeholder hele 11 mål, men ikke des mindre var dette tilfældet i Sjællandsserie-opgøret på Solrød Stadion 2. Juni.

En kamp hvor hjemmeholdet Solrød kunne sikre sig overlevelse i rækken og en ny sæson i Sjællandsserien efter sommerpausen. Dette krævede blot en sejr, og den gik Solrød benhårdt efter fra start.

Det var dog først i 2. halvleg at målfesten for alvor tog fart. Solrød var gået til pausen med en 2-0 førring, men gæsterne fra Værebro reducerede straks efter pausen til 2-1. På dette tidspuknt lignede det alt andet end en stensikker sejr til Solrød, men så tog en vis herre ved hjemmeholdet, og så gik det for alvor stærkt.

Lokalbold.dk var så heldige at være til stede med WebTV udstyret, og du kan se  højdepunkter med masser af mål og kommentarer fra opgøret ved at følge linket herunder.

 

WebTV:

https://www.lokalbold.dk/webtv2012/?videos=replay-solrod-fc-vaerebro-bk-sjaellandsserie

 

Fotos: 

http://www.picpower.dk/webgalleri/fodbold/solrod/020612-01/

 

 

 Annonce: 

Related Articles

Add Comment