Weekendens WebTV Kamp: HB Køge – Lyngby (Betsafe-Liga)

Category: Om Lokalbold, Senior - Elite 4 0

Lokalbold’s WebTV redaktion dækker i denne weekend opgøret i Herfølge, søndag 14. oktober, mellem HB Køge og topholdet Lyngby i Betsafe-Ligaen. Et interessant opgør, da HB Køge syntes på rette vej, mens topholdet Lyngby resultatmæssigt har haltet en smule på det seneste.

Søndag eftermiddag får HB Køge for anden gang i denne sæson besøg af Lyngby. HB Køge skal i kampen forsøge at revanchere sig for nederlaget i de to klubbers seneste indbyrdes opgør. Siden den kamp har Per Frandsen overtaget chefrollen i HB Køge, og holdet har vundet de seneste tre kampe i Betsafe Ligaen.

“Det bliver et interessant møde, hvor vi jo har noget at revanchere os for. Holdet er inde i en dejlig positiv periode, hvor vi virkelig tror på det. Skal vi have point mod Lyngby, skal vi være på fra start. Der må ikke sløses et eneste sekund. Lyngby må ikke få tid – vi ved at de kan spille en god gang fodbold. Det må de ikke få mulighed for”, siger Per Frandsen til denne uges udgave af Lørdagsavisen.

 

WebTV
Du kan se kampens højdepunkter, samt udvalgte kommentarer fra opgøret, på Lokalbold.dk’s WebTV sektion fra mandag morgen. Klippet vil også ligge på Lørdagsavisen.dk

Besøg Lokalbold.dk’s WebTV Sektion – Klik Her >>>

 

Related Articles

Add Comment