Wichmann går til erkendelse

Category: De Bizarre Historier, Etik & Regler, Senior - Elite 6 0

Kristoffer Wichmann karrierre i dansk topfodbold syntes færdig efter at han, over for Jyllands-Posten, har erkendt at have spillet på kampe hvori han selv deltog.

I starten af februar måned kendte DBU Kristoffer Wichmann skyldig for matchfixing. Sagen kredsede om, at han havde spillet på at hans egen klub FC Vestsjælland skulle vinde en pokalkamp, noget han kategorisk afviste.

Wichmann ankede dommen, som DBU’s Appeludvalg stadig undersøger. Det samme gør politiet, efter at DBU anmeldte sagen. Det får nu Wichmann til at erkende, at han har spillet på kampe, han selv har deltaget i.

“Jeg ved godt, at jeg ikke må spille på egne kampe, det var en fejl, og det beklager jeg. I 00’erne brugte vi tit bødekassen på at spille på vores eget hold, det gjorde vi rigtigt meget. DBU har strammet reglerne, og der har jeg ikke erkendt alvoren eller problemet godt nok og sagt, at det stopper jeg med”, siger Wichmann til Jyllands-Posten.

Wichmann afviser imidlertid, at han står i lodtog med andre omkring decideret matchfixing.

“Jeg vil gerne lægge kortene på bordet for at få afmystificeret det hele, for at få fortalt, hvordan det hele hænger sammen, og for fuldstændigt at få afvist de insinuationer omkring de kriminelle og de organiserede forhold, som jeg er blevet mødt med”, siger Wichmann.

Kristoffer Wichmann meddeler samtidig, at han stopper i FC Vestsjælland.
DBU tilfredse med Wichmanns indrømmelse
Hos DBU er man godt tilfredse med, at Kristoffer Wichmann nu erkender, at han har spillet på egne kampe.

“Vi er rigtigt tilfredse med, at han efter at have ført sig frem i flere medier som den forfulgte uskyldighed nu erkender, at vores indicier og vidneudsagn for at dømme ham for matchfixing på niveau 1 var helt korrekte“, siger kommunikationschef Lars Berendt.

 

Kilde: Bold.dk

Related Articles

Add Comment